Zaljubi se u Avon Ultra Color Indulgence



Polako nam se bliži dan zaljubljenih i moram priznati da sam ovih dana ludo zaljubljena u novi ruž za usne Avon Ultra Color Indulgence.


Ranije rijetko da sam i stavljala ruževe na usne, isušivali su mi usne u većini slučajeva i bili nekako naporni, teški. Nailazila sam na probleme da mi se boja dopadne ali kad ga stavim na usne boja bude drugačija. Sve je to sada prošlost zahvaljući ovom novom ružu koji nam donosi Avon.


Sad ruž ne nosim samo dok spavam, jer Avon Ultra Color Indulgence je toliko neopterećujući, nježan sa hidratizirajućim gelom i punoćom boje koja traje dva do tri sata. Na momenat pomislim da na usnama imam neki balzam, a ne ruž. Postupak nanošenja je jednostavan, a zahvaljujući gel formi boja dolazi još više do izražaja. Miris je prijatan, nalazi se u užem pakovanju od crne plastike koje lijepo izgleda. Takođe još dolazi u maloj užoj crnoj kartonskoj kutijici na kojoj piše naziv ruža,broj i unutra sastav istog. Sadrži SPF 15. Avon predstavlja 20. novih nijansi, od kojih za sad imam pet i zaista ne mogu da se odlučim koji bih stavila prije.Tako da ću sigurno nabaviti i ostale. 



Zaštitno lice ovog proizvoda je manekenka Irina Shayk i da promotivna cijena ruža 5,90 KM.


Primjedbe

  1. Zaista volim Avon kozmetiku! Odlican post!
    Ostanimo u kontaktu!
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti :) Naravno, koliko mi vrijeme dozvoljava pratim tvoj rad koji je stvarno odlican :)
    Ljubim te

    OdgovoriIzbriši
  3. volim ovaj ruz, kao balzam za usne je.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar