Avon Absolute perfection BB linija za njegu kose



Krajem ljeta obično nam kosa i nije u najboljem izdanju.  More, bazeni, Sunce sve to čini našu kosu suhom i lomljivom. Ja svoju kosu tretiram već duži vremenski period Sombre tehnikom koja je dodatno oštećuje te moram pridavati veću pažnju njezi kose da bi bila zdrava i lijepa. Ovo  ljeto mi je sve to olakšao Avon. Naime jedan od njihovih noviteta su i BB Absolute Perfection proizvodi za kosu.
BB Absolute Perfeciton set koji možete pronaći sadrži: šampon, balzam, balzam koji se ne ispira i maska za kosu.  Meni se najviše dopao ovaj set jer mi je kosa konačno bila mekša,zdravija, boja mi izgleda ljepše i lakša je za oblikovanje. Ovo je definitivno moj favorit ovog ljeta u kojem ću da uživam i dalje.


BB Absolute Perfection šampon za kosu  čisti, njeguje kosu,  smanjuje naelektrisanost kosei čini je neverovatno mekanom, njegovanom i lakom za oblikovanje. Temeljno čisti kožu glave. Lako se nanosi na mokru kosu i  ispere mlakom vodom. Sadrži 250ml. Regularna cijena je 8.50 KM, sada je na sniženju 5.50 KM.
BB Absolute Perfection balzam za kosu  dubinski njeguje,  čini da kosa izgleda zdravo i  olakšava oblikovanje i raščešljavanje. Kosa nakon njega izgleda prelijepo, ne masti puno kosu. Lako se korisiti nakon pranja kose šamponom umasirate malu količinu na cijelu kosu. Ostavite da djeluje jedan minut i dobro isperete. Sadrži 250ml i može se koristiti svaki dan. Regularna cijena je 8.50 KM, sada je na sniženju 5.50 KM.
BB Absolute Perfection balzam za kosu koji se ne ispira je najbolja njega, intenzivna formula za zdravu kosu i predivno mekanu, oblikovanu kosu. Možete ga koristiti kao intenzivni balzam, prije oblikovanja kose ili kao balzam za oblikovanje kose. Lako se nanosi na mokru ili suvu kosu i oblikujete dalje istu po želji. Možete ga koristiti svakodnevno i ne ispire se. Regularna cijena 13.90 KM, sada na sniženju je 8.90 KM.


BB Absolute Perfection tretmanska maska za kosu  njeguje i hrani kosu,  daje kosi zdrav i njegovan izgled i  ojačava kosu. Ukoliko želite da vaša kosa bude nahranjena i zdrava ova maska je pravi izbor. Koristi se lako, poslije pranja šamponom nanesete ravnomjerno za cijelu kosu i raščešljate. Ostavite da djeluje tri minute i temeljno isperete mlakom vodom. Regularna cijena je 11.50 KM, sada na sniženju je 7.90 KM

Naručite već sad ove proizvode i počnite uživati u čistoj, zdravoj i mekanoj kosi .

Primjedbe