Na krilima ljubavi nagradna igra



Amoreta je nova izdavačka kuća osmišljena da objavljuje ljubavne romane, po pristupačnim cijenama koji će promovisati isključivo ljubav, porodicu, zajedništvo i dom. Sigurno ste naišli na pregršt tekstova o njihovim knjigama, pitali se ko je Amoreta i kakve li su to knjige.
Ja sam imala sreću da ona sarađuje sa Lagunom, koja mi je brzo poslala njihove dvije knjige. Laguna zna da obraduje. Prepoznala je da sam ja jedna od onih, koja nakon stručne literature voli da se opusti uz dobar ljubavni roman. Amoreta i kaže da je stvorena za nas, osmišljena da zabavi i opusti, da nam vrati osmijeh na lice i okrijepi dušu. 

Na poklon sam dobila: „Ukus poljupca prelepe Šardone“ i „Tragovima srca“.  Nazvala bih ih vikend romanima, baš onim koje nakon napornih dana uzmete, pročitate i odmorite tijelo i dušu. Neću vam previše otkrivati radnje romana, jer  smatram da poslije nije zanimljivo bilo šta pročitat, ako znamo šta nas čeka.
„Ukus poljupca prelepe Šardone“ govori o jednoj prelijepoj blondini, pripadnici porodice visokog staleža. Ona je kćerka poznatog tvorca vinograda i najljepših vina, ali i kćerka čiji je otac poznat po skandalima i tako ruši sliku porodice u javnosti. Ona smatra da ne zaslužuje da bude neko ko privlači previše pažnje, voli da pomaže ljudima. U jednoj humanitarnoj borbi i ne naslućuje da će upoznati Rajedera, koji postaje njen rival  u humanitarnoj trci. Kasnije...
Roman je napisala Heder Hejford.
„Tragovima srca“  govori o Đini koja se razvela, djeca su joj na odmoru kod oca, te ona odlučuje da se vrati u rodno mjesto i sredi kuću svojih roditelja za ostatak odmora sa djecom. Đina je razočarana u ljubav, žena koja godinama živi po nepisanim pravilima, da bi bila savršena žena nekome ko je prevario. Ona i ne sluti da će povratkom u rodno mjesto sresti simpatiju iz djetinjstva, susresti se sa prošlošću svog djeda,  dok je sadašnjost tjera da  ponovo osjeti toplinu i zabavu.
Roman je napisala Kerolajn Džonson.
Uživala sam čitajući ova dva romana, nadam se da ćete i vi. Romane možete nabaviti  u Laguninim klubovima čitalaca, knjižarama. Cijena je 249.dinara.
Novembar nam je došao, tako da večeri su divne uz dobru knjigu i omiljeni čaj. Odlučila sam nekome pokloniti jedan od ovih romana, koji pobjednik/ica izabere i tako  da se zahvalim što me čitate i uljepšam vam malo ove hladne dane.
Uslovi učestovanja u nagradnoj igri su:-
* podijeliti tekst na facebook profilu pod opcijom javno
* ostaviti na blogu komentar ispod teksta
Nagradna igra traje do 4. 12.2016. Važi samo za Bosnu i Hercegovinu.
 Srećno :)

Primjedbe

  1. I ja uživam u knjigama :) Dopada mi se što pišeš o različitim temama na blogu i nisi bazirana samo na jedno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Volim ljude koji znaju da uživaju u knjigama :) Hvala ti na tako lijepom komentaru, nadam se da ceš nastaviti da pratiš blog :)

      Izbriši

Objavi komentar