Vitis crni sapun



Kada sam započela saradnju sa Vitis kozmetikom, pričala sam im o problemima sa kožom lica koje uporno napadaju akne, pore su u tom momentu bile  vidljive i sve me to užasno nerviralo. Odmah sam dobila preporuku da prvo probam Vitis crni sapun.
Ne znam zašto, ali on je dugo čekao na polici. Jednostavno, oduševljenje Vitis kozijim sapunom je bilo ogromno i nisam željela da ih u isto vrijeme koristim. Jedno vrijeme nije bilo ni potrebe za tim, jer koziji sapun mi je bio sasvim dovoljan kao što sam ranije i pisala. Međutim, došlo je do nekih promjena na mom licu, koža mi je opet postala problematična, masna T zona, opet puno groznih akni, ali i suva.  Onda sam se sjetila Vitis crnog sapuna i nanijela ga kao masku na lice. Pri prvom korišćenju sam vidjela da mi lice izgleda malo čistije i da se akne suše.  Od tada ga koristim kao masku za lice jednom sedmično, ostalim danima ga koristim samo kada vidim da bi opet mogle da se pojave promjene na licu, kao prevenciju i odlično mi služi tako. Ranije nisam mogla da zamislim da nemam u kući Klindamicin losion, za prevenciju i brzo sušenje akni. Sada ga nemam, jednostavno ovim sapunom rješavam probleme na koži, u isto vrijeme imam sapun za svakodnevno korišćenje, ali i piling ili masku za lice. Mnogo zdravija i jeftinija verzija, sve u jednom sapunu. Može li bolje? 😍
Sapun  je napravljen od kokosovog ulja ,medicinskog uglja i destilovane vode.
Odličan za čišćenje kože sklone mitiserima , te uklanjanje prekomjerne masnoće. Daje bogatu pjenu i dubinski čisti pore. Ne sadrži sintetičke mirise ni etarska ulja.

Može se koristiti na dva načina. Prvi je da se dlanovima napravi pjena i tako nanese na navlaženo lice i zatim ispere. Drugi način nije preporučljiv za svakodnevnu upotrebu, jer može isušiti kozu. Funkcioniše kao piling i maska. Sapun se direktno trlja po navlaženom licu ili nekom drugom dijelu tijela. Ostavi se par minuta kao maska, pa se tek onda ispere.
Jedino bih voljela da je malo miris ljepši, smeta mi samo u PMS-u, ali tada smo sve posebno osjetljive na mirise. To me nešto i ne ometa da ga koristim jer znam da je odličan za kožu. Neću da bacam novac na ko zna kakve sapune, crne maske i razna čuda kada sve to bolje „skuha“ na zdrav, poseban i pun ljubavi način Vitis kozmetika.
Crni sapun možete naručiti na Facebook stranici Vitis kozmetika.

Primjedbe