Noć koju smo čekali



Godina se polako primiče kraju, praznična euforija nas  hvata. Sigurno se pitate i šta pokloniti najbližima. Knjiga je uvijek dobitna kombinacija.
Još bolja, dobitna kombinacija je kada knjige možete kupiti sa popustom i  do 40%. 

Pogađate li gdje? 
Pa, naravno u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu i u još 20. gradova u Srbiji. Regionalni karakter ovoj manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.
Pitate se zašto?
Zato što se po petnaesti put održava, regionalna manifestacija  ‚‚Noć knjige“. Znam da je i vi jedva čekate, posebno ukoliko niste bili na Beogradskom sajmu knjiga.  Pokrenuta 2009. godine, postala je najposjećenija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje posle Beogradskog sajma knjiga, koju za samo sedam sati posjeti više od 40.000 ljubitelja dobre knjige. Sada imate priliku da sve te knjige zagrlite, ponesete kući, ali i nekog obradujete.  


Kada?
16.12.2016. od 17 do 24h

Ko to sve organizuje?
Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi. Izdavačka kuća Laguna sa produkcijom od tri stotine pedeset objavljenih naslova godišnje s pravom se naziva jednom od najvećih izdavačkih kuća u zemlji i regionu. Kao potvrda kvaliteta Laguni je pripala i Nagrada za izdavača godine na  nedavno završenom Sajmu knjiga, a nakon Londonskog sajma knjiga, gdje se našla u najužem izboru za najboljeg izdavača, visoko se pozicionirala i na svjetskoj mapi izdavača. U okviru knjižarskog lanca Delfi posluje trideset devet knjižara, kao i najveća internet prodavnica u regionu www.delfi.rs.
Pored ponude – više od 50.000 naslova – i ove godine pripremaju fantastične popuste, poklone, promocije, nezaboravna druženja sa najpoznatijim domaćim autorima, a to je samo djelić iznenađenja.
Pišemo li spisak za kupovinu?
Ostavljam vam ispod linkove recenzija knjiga iz Lagunine kuhinje, koje sam ranije napisala. Možda baš poželite da pročitate jednu od tih.  Sada imate priliku da ih kupite za manje novca.

Na krilima ljubavi
Kako biti Parižanka gde god da si

Primjedbe