Njegujete li ruke?


Uvijek kada pričam o njegovanim rukama, sjetim se mame koja uporno ponavlja da se bore na licu mogu sakriti, ali na vratu i rukama teško. Sem toga, nekako prvo što pogledam na nekome su ruke, koliko su njegovane. Nekako mi je to pokazatelj lične higijene.
Obožavam kreme za ruke. Možda i zbog toga jer ne strijepim kad isprobavam nešto novo, hoće li mi koža buknuti :D Meni su trenutno, ipak zahvalnije ruke od lica. Ipak, kada sam tokom praznika među svim onim poklonima dobila Belive kremu za ruke od lavande, ni sekund nisam čekala da je probam.

Prvo što me je privuklo elegantno, nježno, možda čak kod nas i najljepše pakovanje ikad. Već pri samom nanošenju kreme bila sam oduševljena predivnim slatkastim mirisom. Spoj lavande i narandže. Naravno, o njoj ne bih pisala da me nije oduševila fantastičnim djelovanjem na kožu. Nakon dva do tri puta nanošenja Belive kreme, ruke postaju tako nježne. Ma, kao dodir svile.
Ono što je bitno da napomenem da i ovaj put se radi o prirodnoj kozmetici. A, iz prirode nam dolazi ono najbolje.  Belive krema za ruke je brižljivo pripremljena na bazi ulja avokada, pamuka i eteričnih ulja lavande i slatke narandže.


Pakovanje može biti poprilično dugo, s obzirom da je u pitanju krema za ruke. Sadrži 50ml. Dolazi u pakovanju  airless, što je jako praktično i higijenski. Lako se nanosi, odmah se upija, ruke ostaju mirišljave.
Belive kremu za ruke od lavande možete naručiti na Instagramu.
Pružite ruke prirodi i osjetite šta nam sve to lijepo pruža.

Primjedbe